Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

poesi & GRAFIK

Jeg blander mig jo ikke på nogen måde i den billedkunstneriske redaktion af Hvedekorn, den varetager Christian Vind på snart syvende år på bedste, skarpt kuraterende og detektiviske vis; jeg vil bare ymte, hvor glad jeg er for at finde blækkede, krattede TEGNINGER i de sidste 2 numre, 3 og 4, 2013, ved Martin Falle, de to krøllede mænd her på hjemmeside forside, og Zven Balslev,, ligesom i gamle dage, da bladet var et tidsskrift for poesi og GRAFIK, som Signe G også bemærkede går på Hovedbiblioteket, da hun efter at have læst 50′er digte op, øjnede det dugfriske nummer. Tegninger er engagerede tegn (til immer lav gage)!

skrevet den 14/11/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys