Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Man kan drikke af timeglasset

Interviews (med den ene af) og digte af 2 debutanter i Hvedekorn 3, 2013, Christoffer Thunbo Larsen og Anne Tscherning Larsen, på dr.dks Testklubben – Christoffer benytter sig af nogle meget avancerede klicheer i sit svar på spørgsmålet:

Hvad er det lyrik kan, som andre litteraturformer ikke kan?

Man kan skrue på tydeligheden, tilbageholde én slags information for at være mere gavmild med noget andet. Man kan skiftevis beskrive en afstand eller sammenhæng tingene imellem og lade dem bevirke hinanden. Og så kan man drikke af timeglasset eller hænge syltetøjet til tørre for nu at bruge en kliché.

skrevet den 21/11/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys