Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Rolf var til oplæsning

i onsdags, altså R. Sparre Johansson og skriver om det på sin blog, hvor han også aftrykker sit gloriøst opkørte Roskilde-digt fra nr. 3, 2013:

I går aftes var jeg til oplæsning i forbindelse med det nye nummer af Hvedekorn.. Der er af flere grunde interessante/gode bidrag i det nummer (Edward Lear, Jesper Lützhøft, Tamara Nyvang Bredevang Andersen (debut, født 1998..), Anne Mari Borchert (maskiner, maskiner..), Marie Louise Tüxen, Anne Tscherning Larsen, Emilie Bessing, Thomas Boberg (C troede, hans tekst var en pige),……..). Det var gennemgående spændende, men jeg blev totalt ramt i mellemgulvet, fik en mavepuster (mavepumper?) af Christoffer Thunbo Pedersens oplæsning.. Han er en særlig debutant. Jeg sagde hej til ham, og han sagde, at han godt vil sende digte til OVBIDAT(!). I dag linker Hvedekorn til et lille interview med ham HER..

- OVBIDAT 2 indeholder en tekst af Liv Sejrbo Lidegaard, som derfor ikke kan være debutant i Hvedekorn 4, 2013, og til gengæld kan så Christoffer Thunbo ikke være debutant i det kommende OVBIDAT-nummer, men husk midt i din ombejlethed at blive ved at sende ind til Hvedekorn, Christoffer

skrevet den 23/11/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys