Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Camilla forklarer sig (og poesien)

Camille Wandahl, forfatter til flere ungdomsromanSERIER, bl.a. Veninder for altid 1-7 og Søstre på de syv have 1-6, debuterer som digter i Hvedekorn 3, 2013, og det føler hun, at hun lige skal forklare sine trofaste læsere i en blogpost på hjemmesiden:

Jeg har et stykke lyrik med i det kommende nummer af Hvedekorn (nr. 3/2013). Hvedekorn udgiver poesi og kunst for voksne. Hvis du er en af mine læsere, som fx har læst Veninder for altid, og du synes, digtet ser mærkeligt ud, så er det altså helt i orden:-) Poesi må gerne sommetider være lidt underligt. Og jeg synes det er spændende at skifte mellem at skrive tøsebøger, poesi, fantasy og ugebladsnoveller. Ligesom jeg også læser alle mulige genrer! På den måde er det hele tiden nyt og udfordrende at skrive.

skrevet den 04/12/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys