Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

At være til stede i uro og smadre derudaf

Interview med (den ene) og digte af to debutanter (den ene, altså den anden, kun næsten-debutant, OVBIDAT kom førtst) fra Hvedekorn 4, 2013, på Dr.dk’s testklubben, Malte Tellerup og Livs Sejrbo Lidegaard, link her. Dette er Maltes fint forgrublede svar på spørgsmålet:

Hvilke særlige temaer eller dilemmaer optager dig?

Forvanskning, desperation, mani, ubehag, at grave dybe huller og klatre op og ned i et vanvittigt tempo. Nej klatre lidt ned i et hul, konstatere at det er fuld af jord og så klatre op og konstatere, at der ovenfor hullet er fuld af luft. Det er noget med både at ville være kølig og overlegen samt sårbar og usikker – det er også et arbejde med, om man kan være præcis, og om man kan være det i noget upræcist. Slap stramhed. Kondenseret hverdagssprog eller udsplattet poesi? Hvem man er fælles med og om hvad. Hvordan fuck man kan være tilstede i uro og smadre derudaf.

skrevet den 12/12/13 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys