Hvedekorn 4-2017 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Hvedekorn hånd i hånd med dr.dk’s Testklubben

I samarbejde med lyriktidsskriftet Hvedekorn præsenterer dr.dk’s Testklubben, hver gang et ny nummer er på gaden,  to af de mest lovende debutanter. Foreløbig kan I finde digte af og interviews med Malte Tellerup og Liv Sejrbo Lidegaard og Christoffer Thunbo Pedersen og Anne Tscherning Larsen og Philip Martinussen og Nanna Storr-Hansen og Sophia Handler og Niels-Henrik Egsgaard og Joakim Vilandt og Emil Kjær Voss og Dea Sofie Kudsk og Nanna Damsgaard-Larsen og Sara Mejlvang Møller og Nanna Kornelia og Signe Gjessing og Thit Jensen og Tine Høeg og Mikkel Peter Andersen og Ingrid Nymo og Troels II Munk og Søren Emil Alstrup og Johannes Fogtmann og Caroline Albertine Minor og Nadia Josefine El Said og Rasmus Lund og Mia Degner og Caroline Albertine Minor og Marie Melchiorsen og Carsten Müller Nielsen og Josefine Graakjær Nielsen og Andreas Pedersen og Pernille Abd-el Dayem og Bror S. Skardhamar og Louise Harbo og Lea Løppenthin. Se selv! Eller (fra 2013) her.

skrevet den 11/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2017: Lasse Krog Møller. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys