Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Færdig med at slette, fortsætter med at svare

Total-spamningen af Hvedekorn.dk’s kommentarfelt, som havde udviklet sig til et gigantisk skinkebjerg, der forhindrede reel kommentarer i at blive skrevet og læst, er omsider nedkæmpet, så kommenter venligst alt (poetisk) mellem himmel og jord.

En næsten lige så stor bunke af ubesvaret, ærligt lyrisk post venter på svar i store konkrete bunker på redaktørkontoret – UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUNDSKYLD! – hvor kontorredaktøren er i fuld gang med at besvare bunkeposten – bare så I ved det i jeres spindelvævsnet ude ved postkasserne og mailbakkerne.

skrevet den 02/03/14 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys