Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Reklame, Hvedekorn 2, 2016

”Jeg dupper min popo med dine oder”

Største sensation i Hvedekorn 2, 2016, er Simon Grotrians tre overlegent kukkede eventyr, der indleder en ny, skamløst HC Andersensk fase i den store digters oeuvre, læs og kluk:

”Det var prinsen og prinsessen, de havde siddet i tårnværelset hele dagen og hvæsset deres negle på kakkelovnsrøret, et tålmodighedsarbejde hævet over så meget andet. For at gøre historien kort endte de i sengen i et katteslagsmål. Forinden havde han kappet snorene over, der forbandt hende med loftet. Atombomben blev en fuser i natpotten, da denne verdens artikulerede ord jo er en gangs pis, som det er svært at komme til livs. ”

Men vi er også at stolte over at præsentere 1988-debutant Christian Dorphs comeback som bidragyder efter 27 års fravær – med hvislende, kriminelt poetiske spørgsmål: ”er det natskyggeplanten er det bittersød natskygge med violette blomster og ægformede røde bær”.

Og Thit Jensens anti-vuggevise. Og Jakob Slebsager Nielsens varsomt patetiske pædagogmedhjælper-hymner. Og Joakim Vilandts bandsat musikalske stammen. Og parret Gitte Broeng og Lasse Krog Møllers illustrerede enakter ”Puzzle” om ting og sager i konversation. Og debutanten Tone Dea Larsens ord-omflytninger på lædersofa. Og Sternbergs lille, ømme Peter Laugesen-hommage.

Og hele resten af den mageløse molevit, som et Hvedekorn-nummer hver gang er, inklusive Jørgen Michaelsens tegninger af modificerede og dazzlende ægyptere. Hieroglyffer hjemsøger hærgende!

skrevet den 26/06/16 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys