Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Reklame, Hvedekorn 3, 2016

ØJET DER FLYDER

Hvedekorn 3, 2016, begynder i fremtiden! Med debut-bidrag fra de 2 billedkunstnere og nyslåede sci-fi-forfattere, Sigrún Gudbrandsdsdóttir  og Kristian Byskov. Sigrún har signeret en reklame for et sensationelt ny produkt, Øjet der flyder:

”I postoperativ periode benyttes begrænset software/ Emnet vil i denne periode kun se simple skabeloner for ansigter/ Emnet vil udvikle empatilignende respons på det viste i løbet af 1-2 uger/ Efter 3 uger opnås fuld perceptionerg tilstand/ Emnets eget center for ansigtsgenkendelse kobles til Øjet, der flyder Med den nye æstetikrendering opleves alle ansigter behagelige og familiære/ Øjet, der flyder anbefales fra 14 års alderen i alle eksterne befolkningsgrupper”

I alle futuristiske retninger går det derfra, til postapokalyptisk jegopløsning ved Glenn Christian, omsider tilbage i bladet, og ordknap cyborg-poesi ved debutanten Sabine Wedege og hvad end Anna Espasandins debut-tekster er for nogle forunderlige hybride størrelser, blandt andet er de dialoger:

”x: hvordan har du det?/ dig: en gennemgul sky af smerte,/ x: og?/ dig: natten er mørk og fuld af frygt, tag alt fra mig./ x: det er jo ikke det, jeg vil, jeg vil dig jo det bedste/ og så videre/ dig: gør det nu bare./ x: nej, nu må du! jeg prøver jo bare at hjælpe dig     / og så videre/ dig: tag nu bare det hele. x: okay/ og så videre”

Og blandt det videre er også nye bidrag for afholdte, faste korrespondenter som Joachim Aa. Sørensen og Sophia Handler (januardebutant på Gyldendal, der har rodet sig ud i decideret prosa!) og en bogstaveligt talt splittet tekst af filuren Troels Skov Nielsen. Og så og så videre og videre! Og et intrikat mylder af billeder ved FOS!

Fremtidsskrift!

skrevet den 18/09/16 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys