Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Bloglicens kræver Hvedekornsbidrag

Da jeg udfærdigede den liste over litterære blogs, der fra i dag er at finde under kategorien LÆSERÅD, opdagede jeg pludselig, at 20 ud af 23 litterære bloggere  har bidraget til Hvedekorn, og de fleste har også haft deres debut i bladet. Blogskrivning er med andre ord poetisk business - så godt som rene poeter (foreløbigt) er Eslund, Frostholm, Graff, Jensen, Krogsbøl, Larsen, Nielsen, Møller, Ravn, Friis Thomsen, LE Woetmann, PC Woetmann , primære poeter (efter min mening!) med prosaisk sidevogn er Bukdahl, Højrup, Juul, Serup, primære prosaister med og uden poetisk sidevogn er kun Kromann, Nørgaard Thomsen, Toftegaard, Voetmann – og så er der 1 sølle primær akademiker, Kjerkegaard, der imidlertid har hele 8 Hvedekornsbidrag bag sig. Hvorfor er der ikke flere akademiske bloggere? Har de slet ingen øjeblikkelige meninger – eller syner – på universiterne? Og åh, vi savner Tue Andersen Nexøs Sandkasse!

skrevet den 15/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys