Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Redaktøren løbet over ende

Hvedekorns og DR’s arrangement “Digterspirer – kom til DR-byen og test talentet” har været så succesfuldt, at vi har været nødt til at lukke for tilmeldinger her i eftermiddag, fire dage før den officielle frist, men allerede nu har flere end fem gange så mange meldt sig til de 10 minutters tekstkritik hos redaktøren, som der er afsat tid til i programmet – og hvis han overhovedet skal lave andet denne sommer end at sidde i DR-byen og læse tekster (og bare rolig vi skal nok finde tid til de fire femtedele på andre dage, kalenderen støvsuges for hver ledig stund), var vi nødt til at sætte proppen i nu. Beklager! Men til enhver tid er I jo velkomne til at SENDE jeres tekster ind til Hvedekorn på adressen oppe i højre hjørne og få et personligt svar, sort på hvidt.

skrevet den 15/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys