Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Bloganbefaling

Bloggeren Caroline Thorsfelt er via Helle Helle – en af bladets allerbedste venner! – stødt på Hvedekorn, i en blogpost om sommerbøger skrive hun:

““Hvedekorn” .
Jeg gik igang med at lytte til podcasten “bogklubben”, hvor jeg faldt over et afsnit med Helle Helle. Hun anbefalede Hvedekorn, som er en lyrik, poesi og kunst- samling, som udkommer hver 2.-3. uge tror jeg. Det er et lille hæfte med digte, fortællinger og kunst fra kendte og ukendte kunstnere. Igen var jeg lidt bange for at kaste mig ud i poesi og lyrik, men hvis man bare tager ordene og sætningerne som de er, så er det altså nogle rigtig fine historier man får ud af det.”

Nemlig, Caroline!

skrevet den 06/07/18 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys