Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Langt færre end 11

Pinligt! Pinligt Pinligt! Pinligt! I Politiken-artiklen om efterårets overlevelseskamp “Legendarisk tidsskrift lukker ned”, som der et link til i “Om og for og iflg. Hvedekorn” praler jeg af, at Poul Borum trykte ikke færre end 11 digte i mit debutnummer, 1, 1987:

Det var ligesom Marlon Brando, der kom og lagde hånden på ens skulder, og så var man med i familien. Det var meget, meget stort. Og så havde han taget 11 af mine digte. 11. På en eller anden måde er det mange flere end 10, ikke.

Men nu havde jeg nummeret fremme, i forbindelse med min digter-registrering, og det viser sig beskæmmende n0k , at Borum ikke havde taget 11 digte, han havde kun taget 9. Og det er jo på en eller anden måde langt færre end 11. Og det må være derfor, jeg har fiflet med antallet i min erindring – og fordi jeg blev så glad for brevet, at det FØLTES som det var 11 digte – og ikke kun 9 …

skrevet den 17/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys