Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Send bud om fravær (dette er ikke en poetik)

Jeg kan godt se, udtaler redaktøren, at det måske sendte det forkerte signal, at jeg i nyhedsposten nedenfor takkede for afbudene til i dags og i morgens tekstlæsninger i DR-byen, og det er måske så min egen skyld, at 5 digterspirer, der ikke havde meldt afbud, ikke mødte op denne eftermiddag og aften, men det er stadigvæk pænt dårlig stil at lade mig og DR’s søde læse-betjente, Line og Nanna, stå dér og blomstre – så hvis I ved, at I ikke kommer i morgen, send venligst bud om jeres fravær til DR -

skrevet den 28/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys