Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Hvedekorn på Roskilde Festival – på en måde

På den måde nemlig at der optræder en hoben Hvedekornsdigtere ved tekstsamplingerne og oplæsningerne torsdag, fredag, lørdag, søndag på Ordets Område. Det groft generøse program befinder sig her, men i flæng og flok kan nævnes følgende illustre navne: Jens Blendstrup, Bjørn Friis Thomsen,  Filip Granlie, Morten Søndergaard, Theis Ørntoft, Sigurd Buch Kristensen, Martin Johs. Møller, Kenneth Jensen, Cecilile Lind (der blev student for en uge siden, dagen efter hun læste op i DR-byen for Hvedekorn, tillykke, digter!), Gerd Laugesen, Rasmus Nikolajsen, Janus Kodal, Mette Moestrup, Anne-Lise Marstarnd-Jørgensen, Naja Marie Aidt, Thomas Boberg, Dy Plambeck, René Jean Jensen, Haradl Voetmann, Rasmus Graff, Henrik Have, Lene Asp, Mads Mygind, Glenn Christian. En oceanisk smat af poesi!

skrevet den 30/06/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys