Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Cut-up-kollektivitetens styrtebad

Efter at have ageret autoritær (og kontrær) tekst-eksaminator i DR-Byens inderste, hvide sikker sikker box manda og tirsdag var det irriterende og frustrerende og vildt forfriskende at stå ved cut up-maskinen RE AC TOR i den store, kokset rungende lade med sandt på, der er Ordets Område på Roskidle Festival, og sætte linjer (fra Hvedekornsdigteren Rasmus Graffs readymade-ABC Folkets Prosa, der udkommer i morgen på After Hand) sammen på den evigt roterende tekstskive sammen med en (da der var flest) håndfuld mere eller menige medlemmer af Roskildefolket – og sommervinden, der flere gange blæste det flade korthus over ende – og at jeg ikke kan huske eneste af mine eller de andres linjer, og ikke fordi flere af dem ikke var OK mindeværdige, men fordi de og vi befandt os i et stadigt, flagrende flux – hårdt nok og heldigvis -

- og så kunne nogle flere af jer godt tage at komme forbi og høre på og shuffle tekst, helt særligt!

skrevet den 03/07/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys