Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Verdens bedste smalle digter/ Verdens smalleste gode digter: Cia Rinne

Cia Rinne modtog tirsdag 13. juli Bukdahls Bet – Den Smalle Litteraturpris (pristale, prisfoto, prisinventarium i denne fredags Weekendavis) for hendes miniaturekonkretdigtsamling notes for soloists – som I kan, nej skal købes i Nikolajs Kunstbygnings Boghandle eller fra selve hendes selv på adressen zaroum@gmail.com – Cias poesi kan oplevelse i fiks, interaktiv bevægelse på dette link – og her er et lille digt der handler om at være et lille digt fra den præmierede bog:

here it comes

MINIMALISM

there it went

skrevet den 18/07/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys