Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Eksemplarisk afslagsbrev

Xxxx Xxxxxxx
Xxxxxxxxxxx 25, 1. th
8000 Århus C

juli 2010

Kære Xxxxx Xxxxxx

Undskyld det sene svar og tak for digtene til Hvedekorn, som jeg desværre må takke nej til. Der er for lidt poesi eller bare sprog i dine digte og for meget forklaring og referat (af begivenheder og billeder og følelser – og pointer) – sproget skal styres eller syres til en fyndighed eller skævhed, der toner af dig, for at blive til poesi – men først skal du overhovedet få øje på det, sproget, som det materiale du har mellem hænderne. Og et godt forstørrelsesglas er at læse moderne poesi, der gør gedigent viltert væsen af sig fx af dig jævnaldrende digtere som Lone Hørslev, Rasmus Nikolajsen og Lars Skinnebach.

Mange hilsner

Lars Bukdahl
redaktør af Hvedekorn

skrevet den 08/08/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys