Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Ueksemplarisk optagelsesbrev

- eller håndslagsbrev burde det vel hedde – og ueksemplarisk fordi digtere og digte optages fordi de atypisk og spektakulært ligner sig selv eller stærkt glitrende er på vej til at gøre det (mens digtere og digtere afvises fordi de typisk og anonymt ligner al mulig anden poesi (og jo tættere på et personligt udtrykt digteren og digteren, jo mindre eksemplarisk afslaget)):

Xxxxxxxx X. Xxxx
Xxxxxxxxx 2f
6760 Ribe

juli 2010

Kære Xxxxxxxx x Xxxx

Tak for den (halv)nye bunke digte digte til Hvedekorn. Og nu er jeg med på dem og dig! Jeg vil gerne bringe fem digte, a, b, c, d, e og f, i nr. 2, 2010, eller 2 /3, 2010 – du er hele tiden lige på grænsen til at være kriminelt rokoko-cute, og jeg tror godt, det kan betale sig at skrue lidt ned for sødmen og MEGET op for ord- og måske især sætnings- og linje-eksperimenterne, prøv fx at tjekke ud, hvor kantet Cecilie Lind, jævnaldrende Hvededebutant fra 2008, ter sig på alle niveauer, du er ikke sort hys som hende, mens lyserødt glad, men det er jo ikke nogen grund til ikke at splintre totalt, vel!? Er du rart at sende de valgte digte på 1 tekstfil til poesi@hvedekorn.dk , og hvad så mere? Jo, jeg har også brug for et fødselsår!?

Mange hilsner

Lars Bukdahl
redaktør af Hvedekorn

skrevet den 08/08/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys