Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Om Om april, i maj – i august

Renè Jean Jensen, debut i Hvedekorn 3, 1993, og langdigt-stjerne i 1, 2010, udgiver denne uge OMSIDER en korprosasamling, Om april, i maj, spækket til randen med forbilledlig  udsøgt og underfundig prosapoesi, og bare fx denne drømmetydningsvejledning:

Fra: Den Nyere Cyprianus

Drøm om paintball: ægteskabet, knas i. Due på elledning: mad, fordærvet. Gråsort fortand: søvnløshed. Borgmester, baglæns-talende: husk olieskift. Spejling af hjerte i flyrude: lønforhøjelse, glem alt om. Limstift i skuffe: noget ysende ønsker at køre dig over (to gange). Negl under stuebord: invitation, afvent.

skrevet den 20/08/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys