Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Nr. 2, 2010, på rulletrapperne! Med hestekræfter!

Det nye nummer af Hvedekorn starter med en lyn-fortælleteori af Erik Skyum-Nielsen og slutter med et vrangvilligt rejsebrev af Lars Frost, begge herrer optræder i Hvedekorn for første gang. Velkommen til! Derimellem lyser og glimter bl.a. veteranerne Ursula Andkjær Olsen (med en 15 sider lang og kukket bænke-dialog), Kenneth Krabat og Knud Steffen Nielsen og de unge debutanter Søren Rosenbak, Nina Christiane Ubbe Iversen og Marie Melchiorsen, der har følgende at sige om ordet ‘undulat’: “Ondulat. I mit mareridt er du ikke en fugl, men en iskold følelse. derfor o’et.” I Hvedekorn står stavekontrollen altid i flammer! Og forsiden og illustrationerne har vi overladt til verdensberømte Tal R. Stolt nummer i sandhed!

Hvedekorn 2-2010 omslag

Klik på linket ovenfor, så vrinsker omslaget automatisk!

skrevet den 28/08/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys