Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Poesiens Hus læses op til dåd

Søndag 29. august, 20:30-23:00, er der åbningsmarathonoplæsning for og i det nye Poesiens Hus, Gothersgade 89, med masser af fremragende Hvedekornsdigtere, og bl.a. T.S. Høeg, Hans Otto Jørgensen, Laus Strandby Nielsen, Lone Munksgaard Nielsen, Christian yde Frostholm, Karsten Bjarnholt, Jan Thielke, Kenneht Krabat (med igen, omsider, i nr. 2, 2010), Nicolaj Stochholm, Viggo Madsen, Klaus Lynggaard, Marianne Larsen, Bo Green Jensen, Eske K. Mathiesen, Daniel Bondebjerg, Camilla Christensen, Rasmus Nikolajsen – foruden den heroiske initivativtager til det nu mirakuløst nok reelle Poesiens Hus: LENE HENNINGSEN!

skrevet den 28/08/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys