Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Servietter til påsmøring af smil

Hvor heldig en redaktør er jeg ikke???????????? Ind gennem brevsprækken modtog jeg i dag (fotos af) 12 helt utroligt poetiske dækkeservietter, med den fælles titel “Rysteribs” og fælles genrebetegnelse “Ordbilleder”, skrevet og broderet af Eske K. Mathiesen og hans frue Åse Rørdam, til optagelse i Hvedekorn og henvendt “specielt til arbejdsudvalget fir tekstile håndarbejder”. Jeg nægter at røbe 1 skrifttegn af deres muntre og forfinede bogstavelighed på forhånd. Jeg er SÅ heldig en redaktør!!!!!!!!!!!!

skrevet den 01/09/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys