Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

3. korrektur korrekt korrigeret!

Så venter vi bare på, at trykkeriet trygt trykker!
Og i mellemtiden er her et klip fra Marie Melchiorsens debutbidrag:

Redskaberne stilles ikke til regnskab men stilles bare tilbage i skuret. Jeg har identificeret mig med dem hele dagen og derigennem undgået en del af smerten i hænderne, ved hele tiden at have tænderne i jordoverfladen og nu venter det store kolde bord, eller, åh, hvor er jeg nu igen. Her er mørkt. Jeg tror det er skuret, ja, og jeg har pænt stillet mig selv parat til i morgen.

Og nå YEAH, seneste scoop: En chokerende autobiografisk tekst af årets Bukdahls Bet-vinder: CIA Rinne!

Det er et fuldtidsjob at glæde sig til Hvedekorn 2, 2010!

skrevet den 02/09/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys