Hvedekorn 3-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Antologiser dit liv!

To elektrisk læselige og fascinerende og nødvendige antologier, med masser af yngre Hvedekornsdigtere som deltagere, er netop udkommet. Forfatterskolens afgangsantologi, med Hvedekornsdigterne Morten Chemnitz, debut i nr. 1, 2006, Jonas Rolsted, debut i nr. 4, 1998 (18 år ung), Olga Ravn, debut i rn. 1, 2008, og Simon Bjørkman, debut i nr. 4, 2007, og Antologi 2010, redigeret af Helle Eeg og Lars-Emil Woetmann på deres splinternye forlag Kronstork, med digtere under 30 år, heriblandt Hvedekornsdigterne Julie Sten-Knudsen, debut i nr. 2, 2003, Theis Ørntoft, debut i nr. 1, 2004, Martin Snoer Raaschou, debut i nr. 2, 2002, Morten Chemnitz igen, Sigurd Buch Kristensen, debut i nr. 1, 2008, Olga Ravn igen, Peter-Clement Woetmann, debut i nr. 2, 2003 (18 år ung), Cecilie Lolk Hjort, debut i nr. 2, 2006, Rasmus Graff, debut i nr. 3. 2007, Louise Rosengreen, debut i nr. 2. 2006, og Rasmus Halling Nielsen, debut i nr. 1, 2004. Her et klip fra et af de splinternye, overgivent blafrende digte af Theis Ørntoft:

Flyt jer, forbilleder
I har stillet jer, hvor jeg skulle stå
Dannebrog blafrer i vinden som en side i en bog
medrivende læsning, men lad os drage videre
af sted til himmels med NASAs Ark
jeg lægger mine hænder fra mig
jeg keder mig i hudens tøj, du kender mig
hvis du keder mig så find på noget, stik mig et udsalg
eller kastrer mig, mit køn er en forstyrrelse
se fuglens punktum, det svæver så fint gennem øjeblikket
hvis du tager med mig videre
holder vi en fest på hånden, på vejen
det er simple forførelse
hvis jeg engang dør, så genopliv mig ikke
selvom oversvømmelsen da vækker min nysgerrighed

skrevet den 07/09/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 3 2018: Silas Inoue. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys