Hvedekorn 4-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Blad i hånd! Og udgivelsesdato!!

Jeg fik Hvedekorn nr. 2, 2010, i hånden i dag, og hvor er Tal R’s cover dog sindssvagt flot – og RØDT! Og sort og hvidt vrinskende! og RØDT! Og jeg blev enig med den ikke mindre stolte ganger, der er Rosinante&Co om, at den rette udgivelsesdato er fredag 8. oktober, om 15 dage helt præcis – og i mellemtiden skulle der så gerne ryge eksemplarer ud til bidragydere og abonnenter. Jeg kan blive nødt til at citere et eller andet fra det nye nummer, og hvad med tre af claus ejners slogans, der nemlig i bladet – køb det, hvis du ikke får det, og hvis du får det, køb det til dine venner og veninder og kærester og exkærester og børn og børnebørn og familie  og kolleger – er håndskrevne, men ikke her:

VI VIL HAVE
___________

GLÆDELIG JUL
+
GODT NYTÅR
____________

HJERTET PÅ
BRØDRISTEREN

VI VIL HAVE
____________

MIG MIG MIG
+
MIG MIG MIG
____________

DEJ DER HÆVER
OG HÆVER OG
HÆVER OSV.

skrevet den 23/09/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 4 2018: Kirsten Justesen. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys