Hvedekorn 3-2018 - omslag uden tekst
Hvedekorn- Just another WordPress weblog

Dobbeltkorrektur

Fantastisk at skrive 1. korrekturen på dobbeltnummeret 3/4 ud i sædvanlig baglæns rækkefølge, fordi først kom jo så nr. 4 på hovedet og i forlæns rækkefølge, eftersom de to numre sidder omvendt på hinanden, tete beche som franskmændene siger, og sørme om det ikke er lykkedes vores mesterlige layouter Anne Lise at få, hvad jeg havde regnet ud til nok lidt under 2 x 80 sider, til at fylde de 2 x 64 sider, som produktionsafdelingen i mellemtiden venligt havde udbedt sig, og særdeles elegant har hun ikke klippet og skåret, men bare foldet og krøllet hæle og tæer, og det bliver så d0bbeltblæret et nummer, jeg nævner i flæng Jess Ørnsbo, Mette Moestrup, Bo hr, Hansen (poetisk comback!), Brd. Woetmann, Cecilie Lind, Lea Løppenthin, Hölderlin via Per Aage Brandt, Nikolaj Zeuthen, Eva Tind Kristensen, Kristoffer Raasted, Madsen & søn m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.m.

PS (torsdag)

- og se mig lige, efter 1. korrekturen er sendt af sted, og jeg jo ikke orker at printe den ud én gang til, lige skulle tjekke nogle linier i nr. 4-delen og foran skærmbilledet af pdf’en vride mit redaktørhoved helt rundt, se mig lige!

skrevet den 17/11/10 del på: facebook// twitter// email//

Kom med en kommentar

Forside og billedkunst i Hvedekorn 3 2018: Silas Inoue. Hvedekorn er støttet af Statens Kunstfond hvedekorn.dk af One Million Monkeys